Kiropraktikk fjerner trykk på nervene og rebalanserer kroppsstrukturen. I det øyeblikket kiropraktoren korrigerer rygglåsningen din påvirker dette hundrevis av kroppsfunksjoner og –aktiviteter. Strømmen av nerveimpulser til ryggmargen og spinalnerver normaliseres og kroppen din starter igjen å fungere som den skal.

Behandling hos oss innebærer:

  • Få full forundersøkelse med Myovision 3G og Posture Co
  • Få behandlingsplan
  • Komplementer med massasje og fysioterapi
  • Opplev økt livskvalitet

Hos Ski Kiropraktikk og Velvære tilbyr vi mer enn kiropraktikk. I våre lokaler har også Ski Body Work og Marit’s Naturterapi egne behandlingsrom, og tilbyr massasje og fotsoneterapi. I tillegg tilbyr vi fysioterapitjenester. Kombinasjonen av de forskjellige behandlingstypene, samt det tverrfaglige samarbeidet med de andre terapeutene på klinikken gjør at du kan føle seg trygg på å få den behandlingen som best hjelper for dine plager.

Våre behandlere

Please specify image url

Allison Accurso, DC

Kiropraktikk er min store lidenskap, og jeg forsetter å studere og lære mer ved å delta på seminarer i Europa og USA. Jeg tror at kroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Jeg tror på å behandle årsaken til problemet og ikke symptomene. Gjennom kiropraktikk er den bedre i stand til å helbrede og tilpasse seg ytre påvirkninger. Jeg er glad for å være her og kunne hjelpe folk i Ski med kiropraktikk.

Kiropraktor
Please specify image url

Cecilie Andersen

Massasjeterapeut fra Axelsons BWS – 07 og Muskulær soneterapeut- IHF -08.

Hun jobber med Anatomy Trains, muskulering, triggerpunktmassasje, segmentsmassasje, bindevevsmassasje (revolving), strain/counterstrain og muskulær soneterapi.

Muskelterapi er terapeutisk tilnærming til massasje, hvor det inngår bodyreading, behandling/massasje/avspenning, hjemmeøvelser og veiledning. Hun har jobbet med massasje av barn i barnehager, og spedbarnsmassasje. Jobber i stor grad med Anatomy Trains, som er en spesiell teknikk for å løse opp i bindevev ved å bruke myofasciale manipulasjoner. Pasienten er aktiv med i behandlingen. Behandlingen foregår på benk.

Massasjeterapeut
Please specify image url

Lasse H. Nordlie

Lasse H. Nordlie er utdannet massør ved Axelsons Body Work School.

    Han jobber med:

  • Anatomy Trains bindevevsbehandling
  • Klassisk massasje/Idrettsmassasje
  • Triggerpunktmassasje
Massasjeterapeut
Please specify image url

Marit Monsen

Jeg har lang erfaring innenfor helsevesenet, både i det offentlige helsevesen som hjelpepleier og i det komplementære helsevesen som soneterapeut/refleksolog. Jeg har opplevd helsevesenet innenfra både som ansatt og som pasient selv. Jeg har arbeidet innen psykisk helsevern, sykehus, sykehjem og hjemmesykepleie.

Når jeg kom i kontakt med soneterapi som fag i 2003, ble jeg dypt fasinert og entusiastisk, og fant fort ut at her kunne jeg finne svar på kropp, psyke og helhetstenkning som ikke finnes i samme grad i det offentlige vestlige helsevesen. Gjennom Østens måte å oppleve mennesket og helse på, begynte jeg en reise inn i årsakenes verden. Det spennende med kombinasjonen av østlig og vestlig tilnærming til helse er at de utfyller hverandre og øker muligheten for en god helse og et godt liv.

Når du kontakter meg som terapeut, er det viktigste å vite at det er du selv som sitter med nøkkelen til god helse. Jeg kan bidra underveis med soneterapi, kommunikasjon og samarbeide med deg for å åpne opp for din egen evne til å forløse stagnasjon og blokkeringer som skaper de symptomene du har.

Fotsoneterapeut

Våre lokaler

 

Ønsker du å prøve kiropraktikk?

Klikk her for å bestille time hos oss!