Avansert teknologi

Hos Ski Kiropraktikk og Velvære bruker vi to verktøy for å måle din kroppsfunksjon. Posture Co er et verktøy som måler din kroppsholdning og MyoVision måler om det er ubalanse i musklene dine. Med nøyaktige målinger kan vi stadfeste ditt behov for hvilke behandlinger du trenger for å få en mer optimal kropp, som igjen fører til bedre helse.

 

Posture Analysis co – Bli kjent med din kroppsholdning.

Bilde Posture Co - 320x403En rekke studier viser at dårlig kroppsholdning kan gi en rekke negative virkninger på forskjellige prosesser i kroppen. Forskere ved Universitetet i Leeds fant ut at celler i nakken sender signaler til denne delen av hjernen for å regulere blodforsyningene når vi beveger oss. Det ble påvist at personer med problemer med nakken også opplever utfordringer med blodtrykket, som igjen kan skade vitale organer.

En annen studie av 110 studenter ved San Francisco State University viste at personer med dårlig kroppsholdning har mindre energi og er mer ofte deprimerte enn de som har en en god kroppsholdning. Lederen av studien fortalte senere at at en god holdning ikke bare gir bedre utstråling, men at det også sender signaler til hjernen som gjør at vi føler oss bedre.

Hos Ski Kiropraktikk og Velvære bruker vi målerverktøyet Posture Co for å avdekke din kroppsholdning. Resultatet av målingen blir printet ut som bilde, for å kunne se hvilke områder av kroppen som har en irregulær holdning, slik at vi kan fokusere på dette under behandlingene.

Ved å benytte Posture Co til å avdekke din kroppsholdning, samt anvende MyoVision til å beslutte om det er ubalanse i musklene, vil vi kunne finne våre fokusområder for å forbedre din livskvalitet.

 

 

 

MyoVision 3G – Finn ut av din muskelbalanse

Hos Ski Kiropraktikk anvender vi MyoVision 3G som et ytterligere redskap for å stille diagnose ved en klinisk undersøkelse. MyoVision 3G er en EMG som er brukt på overflaten av huden, og som hjelper til med å beslutte om det er ubalanse i musklene. Vi bruker denne informasjonen sammenlagt med resultatene fra dine andre undersøkelser for å stille riktig diagnose.

En grundig klinisk undersøkelse inkluderer en detaljert gjennomgang av din sykehistorie, En ortopedisk, neurologisk og kiropraktisk undersøkelse vil også bli gjennomført. Etter behov vil vi henvise deg til røntgen, CT eller MRI.
Vi vil nå kunne gi deg en grundig oversikt over dine funn, og I tillegg se om du er en passende kandidat for kiropraktisk behandling, eller om du trenger en annen type behandling.

 

myovision-3g-750x420

Eksempel på en pasient under behandling

Referanser:

Ønsker du å prøve kiropraktikk?

Klikk her for å bestille time hos oss!

Spørsmål før du bestiller time? Ta kontakt:

Your Shopping cart

Close