Hodepine og migrene

Enten du lider av hyppig eller mindre hyppig hodepine kan kiropraktisk behandling være til stor hjelp.
Kiropraktoren blir nødt til å kjenne sykdomshistorikken din for å avgjøre hvilken type hodepine du lider av og hvilket behandlingsprogram som er mest hensiktsmessig.
Vanlige typer hodepiner inkluderer cervikogen hodepine, spenninger, migrene, clusterhodepine, traumaforårsaket og medisinskforårsaket hodepine (overbruk av smertelindrende medisin).

De aller fleste hodepiner bunner i en muskulær eller nevrologisk årsak. Disse muskulære plagene og smertene, spesielt i øvre del av ryggen og i nakken, kan påvirke den øvre vertebra i nakken som igjen kan føre til hodepine.

Kiropraktisk behandling hvor ryggraden din justeres korrekt er en effektiv måte å redusere hyppigheten, varigheten og intensiteten av hodepinen på. Dette vil medføre reduserte muskelspenninger og sørge for bedre nevrologiske responser.

Migrene har hovedsakelig en cervikogen årsak. En låsning i øvre vertebra i ryggraden virker til å være en av de utløsende grunnene for denne typen hodepine. Dersom du lider av migrene har du kanskje lagt merke til at medisinen du tar hjelper mot deler av migrenen, men ikke hele. Dette skyldes den cervikogene årsaken som medisinene ikke hjelper mot. Grunnen til dette er at du sannsynligvis lider av to typer hodepiner, migrene og cervikogen hodepine. I slike tilfeller kan kiropraktikk være til stor hjelp.
Ring oss i dag eller benytt hjemmesiden til å booke en avtale online.

smerter i hodet1

Ønsker du å prøve kiropraktikk?

Klikk her for å bestille time hos oss!

Spørsmål før du bestiller time? Ta kontakt:

Your Shopping cart

Close