Jeg tror at kroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Jeg tror på å behandle årsaken til problemet og ikke symptomene..
- Allison Accurso, DC

Hva er kiropraktikk?

Kiropraktikk handler i stor grad om nervesystemet. Nervesystemet består av hjerne og ryggmargen. Kiropraktikk er vitenskapen som tar for seg forholdet mellom ryggmargen og nervesystemet for å bidra til å re- etablere balansen i kroppen og bedre kroppens iboende evne til å helbrede seg selv. Det er basert på det faktum at en virvel er ute av posisjon og presser på en nerve. Dette kan forstyrre flyten av informasjon og energi som sirkulerergjennom nervene. Dette påvirker funksjonaliteten av kroppen på mange måter. Et fungerende nervesystem er nøkkelen til å ha en velfungerende kropp.

Kiropraktikk fjerner trykk på nervene og rebalanserer kroppsstrukturen. I det øyeblikket kiropraktoren korrigerer rygglåsningen din påvirker dette hundrevis av kroppsfunksjoner og –aktiviteter. Strømmen av nerveimpulser til ryggmargen og spinalnerver normaliseres og kroppen din starter igjen å fungere som den skal.
Kiropraktor Allison Accurso ved Ski Kiropraktikk og Velvære har fullført en doktorgrad i kiropraktikk og er lisensiert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK).

 

DSC_7692.1

 

Hva gjør en kiropraktor?

En god kiropraktor er faglig dyktig til å bruke riktig kraft i en presis retning, anvendt på en «låst» ryggvirvel eller bekken. Dette medfører bevegelse i leddene og bidrar til å gjenopprette normal funksjon. Det er mange måter å behandle ryggraden på. Vanligvis bruker kiropraktoren hender eller et spesialdesign
et instrument, en såkalt activator, som leverer et kort og svært nøyaktig lite støt. En annen teknikk er å bruke en ”bekkenblokker” for å rette opp bekkenet. Uansett hvilken teknikk som blir brukt, så bruker kiropraktoren en trygg og effektiv behandlingsmetode.

Behandlingsrom – Kiropraktikk

Hvem kan få kiropraktisk behandling?

Alle kan det. Kiropraktisk behandling er trygt og behandlingen varierer individuelt for hver pasient, basert på alder og hvilken teknikk som er nødvendig.

Kiropraktikk fjerner trykk på nervene og rebalanserer kroppsstrukturen. I det øyeblikket kiropraktoren korrigerer rygglåsningen din påvirker dette hundre- vis av kroppsfunksjoner. Strømmen av nerveimpulser til ryggmargen og spinalnerver normaliseres og kroppen din starter igjen å fungere som den skal. Kiropraktor Allison Accurso ved Ski Kiropraktikk og Velvære har fullført en doktorgrad i kiropraktikk og er lisensiert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK).

 

Fordeler med kiropraktikk

Ingen operasjon, ingen medisiner, smertefritt, sikkert, ingen bivirkninger, smertelindring, økt energi, bedre søvn, bedre fordøyelse, behandler årsaken – ikke bare symptomene, symptomlindrende, forebygger helseproblemer, gjenoppretter normale nervefunksjoner, økt mobilitet, forbedret immunforsvar, stresslindrende, gjenoppretter normal mobilitet, forbedret kroppsholdning, reduserer eller stopper forringelsen av ryggraden og forsinker aldringsprosessen.

Eksempel på ubehandlet nerveskade

Ski Kiropraktikk og Velvære ligger i Ski. Kun to minutters gange fra Ski togstasjon, du finner oss i Parkaksen 5

Ønsker du å prøve kiropraktikk?

Få 20 % avslag på behandling og førstegangskonsultasjon i sommer

Spørsmål før du bestiller time? Ta kontakt:

Your Shopping cart

Close