Kiropraktikk fjerner trykk på nervene og rebalanserer kroppsstrukturen. I det øyeblikket kiropraktoren korrigerer rygglåsningen din påvirker dette hundrevis av kroppsfunksjoner og –aktiviteter. Strømmen av nerveimpulser til ryggmargen og spinalnerver normaliseres og kroppen din starter igjen å fungere som den skal.

Behandling hos oss innebærer:

  • Få full forundersøkelse med Myovision 3G og Posture Co
  • Få behandlingsplan
  • Komplementer med massasje og fysioterapi
  • Opplev økt livskvalitet

Hos Ski Kiropraktikk og Velvære tilbyr vi mer enn kiropraktikk. I våre lokaler har også Ski Body Work eget behandlingsrom, og tilbyr massasje. Kombinasjonen av de forskjellige behandlingstypene, samt det tverrfaglige samarbeidet med de andre terapeutene på klinikken gjør at du kan føle seg trygg på å få den behandlingen som best hjelper for dine plager.

Våre behandlere

Please specify image url

Allison Accurso, DC

Kiropraktikk er min store lidenskap, og jeg forsetter å studere og lære mer ved å delta på seminarer i Europa og USA. Jeg tror at kroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Jeg tror på å behandle årsaken til problemet og ikke symptomene. Gjennom kiropraktikk er den bedre i stand til å helbrede og tilpasse seg ytre påvirkninger. Jeg er glad for å være her og kunne hjelpe folk i Ski med kiropraktikk.

Kiropraktor
Please specify image url

Cecilie Andersen

Massasjeterapeut fra Axelsons BWS – 07 og Muskulær soneterapeut- IHF -08.

Hun jobber med Anatomy Trains, muskulering, triggerpunktmassasje, segmentsmassasje, bindevevsmassasje (revolving), strain/counterstrain og muskulær soneterapi.

Muskelterapi er terapeutisk tilnærming til massasje, hvor det inngår bodyreading, behandling/massasje/avspenning, hjemmeøvelser og veiledning. Hun har jobbet med massasje av barn i barnehager, og spedbarnsmassasje. Jobber i stor grad med Anatomy Trains, som er en spesiell teknikk for å løse opp i bindevev ved å bruke myofasciale manipulasjoner. Pasienten er aktiv med i behandlingen. Behandlingen foregår på benk.

Massasjeterapeut
Please specify image url

Lasse H. Nordlie

Lasse H. Nordlie er utdannet massør ved Axelsons Body Work School.

    Han jobber med:

  • Anatomy Trains bindevevsbehandling
  • Klassisk massasje/Idrettsmassasje
  • Triggerpunktmassasje
Massasjeterapeut
Please specify image url

Gunhild Berg Olsen

Gunhilds soneterapi Soneterapi er en gammel behandlingsform, og man vet at de gamle kineserne benyttet seg av denne metoden flere tusen år før vår tidsregning. I soneterapien ser man på mennesket som en helhet, hvor kroppen og psyken er i balanse. Ved å massere og trykke på punkter under føttene, hendene eller ørene, hjelper man kroppen med å rette opp i ubalanser som har oppstått. Kroppen blir stimulert til å hele seg selv. Sonene gjenspeiler og står i sammenheng med organismens ulike deler og organer.

En soneterapibehandling kan åpne opp for utrensning og avgiftning der noe har «satt seg fast». Det kan være både på det fysiske og det mentale planet. Behandlingen hjelper til å minske stress, og får en til å slappe mer av i en travel hverdag.

Gunhild Berg Olsen, medlem av NNH, telefon: 98024420

Soneterapeut

Våre lokaler

 

Ønsker du å prøve kiropraktikk?

Klikk her for å bestille time hos oss!
Ski Kiropraktikk og Velvære